Informatie

Informatie

Mag ik u even voorstellen

Wij zijn AGNN, importeur en distributeur van Novacolor producten in Nederland, België en Luxemburg, gevestigd in Emmen. Daarnaast hebben we een enthousiast verkooppunt in Zaandam Individuals design. Onze passie ligt vooral bij decoratieve afwerkingen, daarbij streven wij ernaar om de omgeving zo uniek en elegant mogelijk te maken en een positief gevoel van de leefomgeving te creeëren.

AGNN

In onze showroom kunt u op afspraak de verschillende produkten en technieken van Novacolor zien en voelen. U bent van harte welkom, om u zich te laten informeren over de vele mogelijkheden die Novacolor u kan bieden. AGNN is van maandag tot en met vrijdag van 7 uur tot 17 uur geopend.

Novacolor

De projecten van Novacolor worden met zorg gecreeërd doordat wij alleen met gecertificeerde decorateurs samenwerken. Opgeleid door ons, AGNN en Individuals design. Hierin hebben wij onze partner Novacolor gevonden. Novacolor is ontstaan in de jaren 80 in een van de meest productieve gebieden van Italië. Ze hebben in een korte periode ervoor gezorgd dat zij wereldwijd een compleet assortiment hebben gerealiseerd. Novacolor kan hierdoor verschillende materialen/produkten/effecten/texturen aanbieden aan architecten en designers.

Novacolor staat voor :

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Natuurlijke producten(organisch en ecologisch/groen)
  • Technisch goed onderbouwd
  • Eigen laboratorium
  • Innovatief
  • Mooie texturen/afwerkingen

Decotools

Zoekt u gereedschappen voor het afwerken van uw decoratieve muren? Neem dan een kijkje op de website Decotools, specialist in gereedschappen voor creatieve wand ,- en plafondafwerking zoals messen en spanen, rollers en toebehoren. Ook voor advies!

Klik hier voor de website

verderamemetallofusometallofuso base coat
Voor meer inspiratie volg ons op:

Contact met ons opnemen