Beurzen

Beurzen

Wij staan binnenkort op de volgende beurzen

Op de volgende beurzen zijn wij dit jaar aanwezig waarop wij u van harte uitnodigen om ons te komen bezoeken.

Material District 6-8 maart

 

 

U kunt ons dit jaar weer bezoeken bij Material District te Utrecht aan het Werkspoorkathedraal.Op deze beurs zullen wij weer ons uiterste best doen om de nieuwste en meest innovatieve producten van dit jaar neer te zetten. Wij zien u dan ook graag, team Novacolor Nederland.

Bestel uw tickets hier

https://utrecht.materialdistrict.com/tickets/Novacolor

 

 

Architect@Work Brussel 29-30 mei

Architect@Work Belgium is een vakbeurs voor architectuur, interieurdesign, technologieën, uitrustingen, gereedschappen, installaties en materialen voor woningbouw en zal plaatsvinden in Brussel. Het doel van de beurs is om een ​​optimale omgeving te creëren voor de ontwikkeling van contacten tussen architecten, ontwerpers, interieurontwerpers, ingenieurs en medewerkers van lokale instellingen. Gepresenteerd zijn nieuwe technologieën, apparatuur en materialen in de markt. Dit maakt het interessant voor de beursbezoekers uit binnen- en buitenland. De Architect@Work Belgium vindt plaats op 2 dagen van woensdag 29 mei tot donderdag 30 mei 2023 in Kortrijk.

 

Architect@Work Rotterdam 11-12 september

Architect@Work Rotterdam is een vakbeurs voor architectuur, interieurdesign, technologieën, uitrustingen, gereedschappen, installaties en materialen voor woningbouw en zal plaatsvinden in Kortrijk. Het doel van de beurs is om een ​​optimale omgeving te creëren voor de ontwikkeling van contacten tussen architecten, ontwerpers, interieurontwerpers, ingenieurs en medewerkers van lokale instellingen. Gepresenteerd zijn nieuwe technologieën, apparatuur en materialen in de markt. Dit maakt het interessant voor de beursbezoekers uit binnen- en buitenland. De Architect@Work Amsterdam vindt plaats op 2 dagen van woensdag 11 september tot donderdag 12 september in Amsterdam.

 

 

 

82c2521d-c470-4c62-a9a7-687210771028IMG_4808IMG_4777
Voor meer inspiratie volg ons op:

Contact met ons opnemen