Trainingsagenda

Trainingsagenda

Onze trainingen zijn voor professionele verwerkers, hieronder vindt u meer informatie:

 

Novacolor Academy

Agenda trainingen

4 oktober

08:00
Basistraining Flanders Color Wevelgem, België

Basistraining Flanders Color Wevelgem, België

Basistrainingen in Belgie!!!   We hebben een nieuwe partner gevonden in Belgie, Flanders Color deze gaan op 3, 4 en 5 oktober beginnen met de basistraining Een introductie in de wereld van Novacolor producten. Tijdens de eendaagse basistraining behandelen we van bijna iedere productcategorie 1 of meerdere producten, hierdoor heeft U een uitstekende inkijk in het gamma van Novacolor materiaal. Na afloop van de training kunt U de gemaakte stalen meenemen, zodat U deze aan Uw klanten kunt presenteren. We behandelen tijdens de basistraining minerale producten, metallics, oxidaties en concrete producten uit het brede assortiment van Novacolor De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch en andere versnaperingen. Cursuskosten € 295,- exclusief 21% BTW, daarnaast ontvangt U een voucher twv € 100,- in te wisselen tegen Novacolor producten.   Let op, 4 en 5 oktober is reeds volgeboekt! Er is nog plaats voor 3 oktober.  

Inschrijven >

19 oktober

08:00
Wall2Floor Advanced

Wall2Floor Advanced

VOLGEBOEKT! Wall2Floor is het microcement systeem van Novacolor, die vanwege het technische karakter een eigen training verdient. Tijdens deze training doorlopen we de stappen die nodig zijn om vloeren, wanden en badkamers af te werken, inclusief speciale afwerkingen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de diverse voorbereidingen die noodzakelijk zijn. Na afloop van de training kunt U de stalen meenemen en laten zien aan Uw klanten. De dag is geheel verzorgd inclusief lunch en versnaperingen. Cursuskosten zijn € 195,- exclusief 21% BTW.

20 oktober

08:00
Basistraining

Basistraining

Een introductie in de wereld van Novacolor producten. Tijdens de eendaagse basistraining behandelen we van bijna iedere productcategorie 1 of meerdere producten, hierdoor heeft U een uitstekende inkijk in het gamma van Novacolor materiaal. Na afloop van de training kunt U de gemaakte stalen meenemen, zodat U deze aan Uw klanten kunt presenteren. We behandelen tijdens de basistraining minerale producten, metallics, oxidaties en concrete producten uit het brede assortiment van Novacolor. De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch en andere versnaperingen. Cursuskosten € 295,- exclusief 21% BTW, daarnaast ontvangt U een voucher twv € 100,- in te wisselen tegen Novacolor producten.  

Inschrijven >

2 november

08:00
Specials training (2 daagse training)

Specials training (2 daagse training)

Let op deze training is 2 dagen 2 november - 3 november De Specials training is ontwikkeld voor de geoefende Novacolor verwerker en gaat dieper in op het combineren van verschillende Novacolor producten. Tijdens deze training gebruikt U vele technieken, waarmee U wanden tot ware kunstwerken kunt afwerken. De combinaties van producten zijn eindeloos en er wordt tijdens deze training veel overgelaten aan de creativiteit van de cursist. Gebruikte producten zijn onder andere Metallo_Fuso, Archi+ Pietra Intonaco en andere producten uit de Archi+ lijn, gecombineerd met metallics. De gemaakte panelen kunnen na afloop mee worden genomen, zodat U deze aan Uw klanten kunt tonen. Beide dagen zijn geheel verzorgd, inclusief lunch en andere versnaperingen.   Cursuskosten € 400,- exclusief 21% BTW.

Inschrijven >

Contact met ons opnemen