Trainingsagenda

Trainingsagenda

Onze trainingen zijn voor professionele verwerkers, hieronder vindt u meer informatie:

 

Novacolor Academy

Agenda trainingen

16 mei

08:15
Wall2Floor advanced

Wall2Floor advanced

Wall2Floor is het microcement systeem van Novacolor, die vanwege het technische karakter een eigen training verdient. Tijdens deze training doorlopen we de stappen die nodig zijn om vloeren, wanden en badkamers af te werken, inclusief speciale afwerkingen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de diverse voorbereidingen die noodzakelijk zijn. Na afloop van de training kunt U de stalen meenemen en laten zien aan Uw klanten. De dag is geheel verzorgd inclusief lunch en versnaperingen. Cursuskosten zijn € 195,- exclusief 21% BTW.

Inschrijven >

17 mei

08:15
Basis training

Basis training

  Een introductie in de wereld van Novacolor producten. Tijdens de eendaagse basistraining behandelen we van bijna iedere productcategorie 1 of meerdere producten, hierdoor heeft U een uitstekende inkijk in het gamma van Novacolor materiaal. Na afloop van de training kunt U de gemaakte stalen meenemen, zodat U deze aan Uw klanten kunt presenteren. We behandelen tijdens de basistraining minerale producten, metallics, oxidaties en concrete producten uit het brede assortiment van Novacolor De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch en andere versnaperingen. Cursuskosten € 295,- exclusief 21% BTW, daarnaast ontvangt U een voucher twv € 100,- in te wisselen tegen Novacolor producten.

Inschrijven >

6 juni

08:15
Ambassadors training met Gerwin Kijk in de Vegte

Ambassadors training met Gerwin Kijk in de Vegte

Ambassadors training met Gerwin Kijk in de Vegte 6-7 juni Geef je op voor deze speciale 2 daagse training, die door Gerwin Kijk in de Vegte, onze nieuwe ambassador gegeven wordt. Hierin wil hij graag zijn technieken en passie met jullie gaan delen. Wil jij hieraan deelnemen? Geef je dan snel op, want vol is vol!!!   Cursuskosten € 400,- exclusief 21% BTW.

Inschrijven >

Contact met ons opnemen